Activiteit organiseren tijdens de Media Ukkie Dagen

land, Media Ukkie Dagen, activiteit, activiteiten

Om ouders handvatten te bieden bij de mediaopvoeding van hun jonge kind, organiseert Mediawijzer.net voor de zesde keer de Media Ukkie Dagen. Daarbij zijn de Media Ukkie Dagen het moment voor netwerkpartners binnen het veld van mediaopvoeding om het thema bij de doelgroep onder de aandacht te brengen. Het thema dit jaar is ‘Slim opgroeien met schermen’. De Media Ukkie Dagen vinden plaats van vrijdag 31 maart t/m vrijdag 7 april 2017.

Activiteiten aanmelden

Zoals elk jaar spelen de netwerkpartners van het Mediawijzer.net een belangrijke rol in de campagne door het organiseren van activiteiten en het gezamenlijk uitdragen van de campagneboodschap. Zo verzorgen een aantal bibliotheken, mediacoaches, kinderdagverblijven en Centra voor Jeugd en Gezin voor ouders met jonge kinderen informatiebijeenkomsten over mediaopvoeding.

Mediawijzer.net roept alle professionals op in te haken op de Media Ukkie Dagen om zoveel mogelijk ouders van jonge kinderen te ondersteunen in de mediaopvoeding en deze activiteiten aan te melden voor op de kaart.

» Plaats jouw activiteit op de kaart
» In de toolkit staan ter inspiratie een aantal mogelijke activiteiten aan die je zelf kunt opzetten


Volg @MediaUkkies op Twitter voor tips en nieuwtjes over mediaopvoeding en de Media Ukkie Dagen en twitter mee met #MUD17.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen