Toolkit voor netwerkpartners en mediawijsheid professionals

Om ouders handvatten te bieden bij de mediaopvoeding van hun jonge kind, organiseert Mediawijzer.net voor de zesde keer de Media Ukkie Dagen. Daarbij zijn de Media Ukkie Dagen het moment voor netwerkpartners binnen het veld van mediaopvoeding om het thema bij de doelgroep onder de aandacht te brengen. Het thema dit jaar is ‘Slim opgroeien met schermen’. De Media Ukkie Dagen vinden plaats van vrijdag 31 maart t/m vrijdag 7 april 2017.

Speciaal voor netwerkpartners, zoals mediacoaches, medewerkers van CJG’s, kinderdagverblijven, leraren en bibliotheken is er een toolkit ontwikkeld. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van het ontwikkelen van activiteiten om ouders te helpen bij de mediaopvoeding van hun dreumesen, peuters en kleuters.

Waar bestaat de toolkit uit?

Het document bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Kernboodschap
2. Activiteiten van Mediawijzer.net
3. Thema om zelf mee aan de slag te gaan
4. Inspiratie om zelf activiteiten te organiseren tijdens de Media Ukkie Dagen 2017
5. Hulpmiddelen voor jouw communicatie
6. Beschikbaar campagnemateriaal
7. Mediawijzer.net

» Ga naar de toolkit
» Doet jouw organisatie mee aan de Media Ukkie Dagen? Zet je activiteit op de kaart!


Volg @MediaUkkies op Twitter voor tips en nieuwtjes over mediaopvoeding en de Media Ukkie Dagen en twitter mee met #MUD17.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen