Kijkersvragen webinar beantwoord door Krista Okma

webinar MediaDiamant

Op dinsdag 4 april organiseerde Mediawijzer.net het webinar: ‘Zo zet je de MediaDiamant in als professional’. Sipke Jan Bousema (producer en presentator) sprak met Krista Okma (opvoeddeskundige), Evelyn Verburgh (mediacoach) en Linda van Aken (moeder en blogger) over het model, met de focus op het gebruik bij kinderen van 0 tot 6 jaar.

Tijdens het webinar was er de gelegenheid om aan de gasten aan tafel vragen te stellen over de MediaDiamant. Op mediaukkies.nl/webinar geeft Krista Okma antwoord op de kijkersvragen die in de uitzending niet behandeld zijn. Bijvoorbeeld: hoe kunnen jonge ouder het belang voelen van mediaopvoeding?

» Bekijk de antwoorden op de kijkersvragen

Webinar terugkijken

Het webinar gemist of ging het allemaal iets te snel? Kijk het webinar terug op mediaukkies.nl/webinar


Volg @MediaUkkies op Twitter voor tips en nieuwtjes over mediaopvoeding en de Media Ukkie Dagen en twitter mee met #MUD17.

Bekijk hier een overzicht van al het nieuws rondom de Media Ukkie Dagen