Bloggers voor Media Ukkie Dagen

Bloggers Linda van Aken

Linda van Aken

Mamaliefde.nl

Bloggers Miriam Goudsmit

Miriam Goudsmit

MeerVanMir

Bloggers Anna Houtman

Anna Houtman

moedersnatuurlijk.com

Lees de blogartikelen

Tijdens de Media Ukkie Dagen schreven verschillende bloggers over het belang van mediaopvoeding in hun gezin. Tegen welke problemen lopen ze aan? Lees hieronder alle artikelen over de Media Ukkie Dagen van de bloggers.

» 08-04-2017 Linda van Aken, mamaliefde.nl. De leukste apps voor kinderen van 0 tot 4 jaar
» 03-04-2017 Miriam Goudsmit, MeerVanMir. De Media Ukkie Dagen 2017: de activiteiten en de leukste tips
» 31-03-2017 Niels, Tips voor Papa’s. Gastblog: Vijf tips voor (media)opvoeding van de allerkleinsten
» 31-03-2017 Linda van Aken, mamaliefde.nl. Media Ukkie Dagen: Wat is er te doen
» 31-03-2017 Anna Houtman, moedersnatuurlijk.com. Slim opgroeien met schermen
» 29-03-2017 Miriam Goudsmit, MeerVanMir. Tips om je kind voor te bereiden op het digitale tijdperk

Maak kennis met de bloggers

Bloggers Linda van AkenLinda van Aken

Linda van Aken is getrouwd en heeft een zoon en dochter in de peuter / kleuter leeftijd. Na jaren als pedagoog gewerkt te hebben, werkt ze fulltime aan een van de grootste mamablogs van Nederland. Op Mamaliefde.nl deelt zij iedere dag haar kennis en ervaringen. Door te putten uit haar eigen ervaringen als moeder om herkenbare momenten uit het ouderschap van alledag te delen. Maar ook om te inspireren hoe je de opvoeding nog leuker kan maken. Met de leukste tips voor thuis en buitenshuis.

Bloggers Miriam GoudsmitMiriam Goudsmit

Miriam is moeder van twee kinderen (2 en 3) en de derde wordt verwacht later dit jaar. Naast haar werk als juriste schrijft zij op haar site MeerVanMir. Daar vertelt zij over de ontwikkeling van haar dochters en waar zij tegenaan loopt wat betreft de opvoeding. Dit betekent dus vaak ook hilarische verhalen, want het leven met twee peuters gaat niet over rozen.

Bloggers Anna Houtman

Anna Houtman

Anna, 29 jaar, is trotse moeder van Femke en Tessa. Als moeder deel ze op haar blog, www.moedersnatuurlijk.com, graag alle ervaringen en avonturen die ze mee maakt. Van zwangerschap tot slapeloze nachten, van gezinsuitjes, vakanties tot handige tips. De Media Ukkie Dagen zijn ook voor haar als moeder ontzettend interessant, want met twee dochters in huis is het handig om handvatten te hebben hoe slim om te gaan met schermen.

Bloggers Tips voor Papa's

Niels

Niels is bijna de 30 aan en neemt jullie mee in het leven als Papa van J. (2 jaar) en hij is onlangs opnieuw Papa geworden van D. Op Tips voor Papa’s lees je van alles terug over het Vaderschap, leuke uitjes en de nodige culinaire uitspattingen.